[NL] Raket met pop onderweg naar ruimtestation (José María)

[NL] Raket met pop onderweg naar ruimtestation (José María)

Jeugdjournaal – Raket met pop onderweg naar ruimtestation

Met een Amerikaanse raket vanaf een Amerikaanse basis, Amerikaanse astronauten naar het ruimte zet om –station brengen. Dat is wat ze in de Verenigde Staten willen.

Hoeveel Hulp vragen aan onder al onder andere landen tot willen Juni meer dat willen ze niet meer. De Amerikanen dromen er van wier ervan weer de grootste design te zijn, ook in de ruimte. En de Crew Dragon van het bedrijf Spacex moet dat voor elkaar krijgen.

Mensen de ruimte inschieten gebreven op gebeurt al bijna zesde zestig jaar en het is ich voor er iets waar ruimte waren de londer ruimtevarende landen hars ticket trotse hartstikke trots op zijn. Het leek vaak en wiet steets een wedstrijd wie is de eerste of kan het meest, dat geen egelke ging eigenlijk altijd dus tussen de Amerikanen en de Russen.

Zeg os de Russen, Zo was de Rus Yuri Gagarin de eerste mensen mens in de ruimte. De Amerikanen hadden dan meer weer de eerste mensen op de maan.

Het waren op ook bijna altijd de Russen of de Amerikanen die astronauten uit onder al onder andere landen de ruimte in brachten.

Maar mensen van de aaren aarde naar het ruimtestation ISS brengen, Dat komt dat kan alleen met de Sojoez-Raket, van Russland Rusland. Vroeger komt kon Amerikaan Amerika het ook met de Space Shuttle, maar die vlieg vliegt niet meer, en dat zit de Amerikanen dwars. Om niet meer af ankele design afhankelijk te zijn van de Russen is de komst van de Crew Dragon van Spacex voor de Amerikanen dus zeer belangrijk.

De raket die vanmorgen de luchten ging de lucht in ging af had nog geen mensen mens aan boord, vel wel een pop, repliegenant Ripley genaamd, het is full-made hij zit vol meetapparatuur om te testen over of er straks ook eg echt mensen mij meekunnen. Als alles goed blijft gaan, haak haakt de Crew Dragon met repliek Ripley morgen ochtend morgenochtend dan bij het ISS, en dan alles de terug vlugt als de terugvlucht ook goet goed gaat is het de bedoeling dat er nog deze zommer zomer Amerikaanse astronauten vanaf Amerikaanse boren bodem vertrekken.

De ruimte in, naar het ISS.